Over Lantech

De IT-Infrastructuur is voor iedere organisatie een onmisbare schakel. Zo’n IT-Infrastructuur brengt complexe vraagstukken met zich mee, omdat iedereen altijd en overal toegang wil hebben tot gegevens. Wij helpen u graag die vraagstukken terug te brengen tot een veilige, betrouwbare en beheersbare IT-Infrastructuur, waar iedereen, altijd en overal de beschikking heeft over zijn of haar gegevens. Dat betekent tegelijkertijd dat gegevens beveiligd zijn tegen eenieder die niet de juiste rechten of de juiste intenties heeft.”

Meer dan 30 jaar innovatieve ervaring

Lantech is een gedegen IT-bedrijf, dat sinds 1983 een respectabele klantenkring heeft opgebouwd. Met hoog gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers, en door goed te luisteren, hebben we in West-Europa succesvolle projecten afgerond. Daarbij is de inzet van innovatieve technologie leidend, omdat het in de regel structurele verbeteringen oplevert tegen lagere kosten. In dat opzicht kiezen we samen met u voor de beste oplossingen, ook als het gaat om een keuze voor leveranciers. Met zogenaamde ‘best of breed’ fabrikanten waarborgen we de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij delen graag onze expertise met u in een wereld waar het IT-netwerk, email en het world wide web bedrijfskritische toepassingen zijn geworden. Ook wanneer het gaat om aanvullende support of monitoring en beheer van uw IT-infrastructuur kunt u bij ons terecht. Prettig en integer zaken doen vormen voor ons belangrijke kernwaarden.

Aerohive Elite Partner

Aerohive Networks en Lantech kennen een lange historie. Nog voordat Aerohive Networks besloot de Nederlandse markt te veroveren, verkochten wij al hun producten: sinds 2007. Inmiddels zijn wij Elite Partner van Aerohive. Zodoende kunnen we stellen dat we de nodige kennis, kunde en ervaring in huis hebben. Begin 2016 is Lantech door Aerohive uitgeroepen tot Partner of the Year.

bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in. Een van onze medewerkers belt u dan vandaag, of uiterlijk op de eerst volgende werkdag terug!

offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.