Branch routers

De innovatieve routers van Aerohive combineren 802.11n performance met bekabelde en draadloze verbindingen en cloudbeveiliging. De routers kunnen ingezet worden voor maximaal gemak en cost-effectiviteit. De routers zijn eenvoudig te plaatsen. Eindelijk kunt u duizenden remote gebruikers activeren zonder externe deskundigheid!

Gemakkelijk Wi-Fi toegang

Elke branch router combineert 802.11n performance met bedrade en draadloze verbindingen en zorgt voor beveiliging via de cloud.

De voordelen op een rijtje:

  • Levert dezelfde toegang voor thuisgebruikers of reizende collega’s als vanuit kantoor;
  • Snelle en veilige implementatie op afstand;
  • Internetverkeer wordt gefilterd met cloud proxies, waardoor het verkeer niet gecentraliseerd hoeft te worden;
  • Gemakkelijk toegang van overal ter wereld;
  • Makkelijk uit te breiden.

Er zijn 2 modellen branch routers: de BR200WP is geschikt voor de classic omgeving, de XR200P voor de NG omgeving.

XR200P

De XR200P is speciaal ontworpen voor NG HiveManager omgeving. Deze branch router biedt veilige SD-WAN routering voor organisaties die meerdere filialen hebben.

Dankzij het Next Generation Cloud Managed Platform, HiveManager NG, kan de XR200P gemakkelijk in gebruik genomen worden. Met deze branch router heeft u onder andere Layer 3 IPsec VPN service, multi-path optimalisatie en granular end-to-end user based toegangscontrole.

BR200WP

Met de BR200 branch routers kunnen verschillende filialen gemakkelijk gestroomlijnd worden. Het zijn compacte en cloud-enabled routers, welke essentiƫle netwerkinrichting en beheermogelijkheden bieden om filialen te verbinden, te beveiligen en te beheren.

De BR200WP biedt u LAN connectiviteit met mogelijkheden als HiveOS routing, inclusief radius server/proxy, beveiligde toegang en cloud-based beheer plus PoE en 3×3:3 MIMO en 802.11a/b/g/n.

De BR200WP is geschikt voor de Classic HiveManager omgeving.

Download hier meer informatie over de XR200P

bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in. Een van onze medewerkers belt u dan vandaag, of uiterlijk op de eerst volgende werkdag terug!

offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.