Aerohive trainingen

Voor wie meer kennis wil over het Aerohive Wi-Fi netwerk of het beheer in eigen hand wil houden, zijn er de door Aerohive gecertificeerde trainingen. Na afloop neemt u in uw eigen tijd een web-based examen af. Er zijn basis en specialisatie trainingen beschikbaar,

Interesse in het volgen van de gecertificeerde Aerohive training? Neem contact met ons op!

Basis training: ACMA

Tweedaagse training:

  • ACMA leidt u op tot Mobility Administrator en is voor netwerk professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de support van het draadloze LAN netwerk. Tijdens deze cursus krijgt u alle informatie en leert u alle skills die nodig zijn voor het begrijpen en werken met de Aerohive WLAN architectuur. Ook wordt dieper ingegaan op configuratie, troubleshooting, WLAN design en integratie. Meer informatie over ACMA leest u hier.

 

Third level training: ACTP

Tweedaagse training:

ACTP leidt u als ervaren Aerohive gebruiker op tot Troubleshooting Professional en is volledig gericht op troubleshooting in de Wi-Fi omgeving. Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze training is dat u in het bezit bent van een ACMA of ACWA/ACWP (oude classic trainingen) certificaat. Tijdens deze cursus krijgt u alle informatie over Troubleshooting binnen de Aerohive omgeving en krijgt u hier diepgaande informatie over. Meer informatie over ACMA leest u hier.

Stuur mij een offerte voor ACMA en/of ACTP!

offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in. Een van onze medewerkers belt u dan vandaag, of uiterlijk op de eerst volgende werkdag terug!

offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.